قابل توجه دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری)

۱۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۲:۲۱ کد : ۲۱۶۱۸ اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری)

*** قابل توجه دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) ***

لطفا به موارد زیر حتما دقت بفرمایید:

1- برای ثبت پروپوزال حتما باید مدرک HSE (ایمنی و بهداشت) داشته باشید. لذا در ابتدای ترم و در هنگام انتخاب واحد، درس "ایمنی و بهداشت" را حتما اخذ نمایید.

2- در هنگام ثبت پروپوزال حتما باید مدرک همانندجو در سامانه "پایان نامه ها" الصاق شود. نحوه اخد این مدرک در بخش "کتابخانه" وبسایت دانشکده مکانیک توضیح داده شده است. در هنگام اخذ تاییدیه همانند جو حتما نام دانشگاه تبریز و نام دانشکده مکانیک به درستی درج شود تا دچار مشکلات بعدی نگردید.

3- دانشجویان مقطع ارشد که پروپوزال خود را ثبت نموده اند، تا زمان دفاع از پایان نامه خود، باید در هر ترم درس "پایان نامه" را اخد نمایند. در غیر اینصورت، وضعیت آموزشی آنان انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

4- دانشجویان مقطع دکتری که پروپوزال خود را ثبت نموده اند، تا زمان دفاع از رساله خود، باید در هر ترم درس "ادامه رساله" را اخد نمایند. در غیر اینصورت، وضعیت آموزشی آنان انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

نظر شما :